Tre tips til at komme i gang med mindre ressourcekrævende videoer • NVY

Tre tips til at komme i gang med mindre ressourcekrævende videoer

 In Marketing, Video

Det er ikke hemmeligt, at videoindhold kan være en ressourcetung affære for mange virksomheder. Derfor vil vi her give dig nogle eksempler på omkostningslette og værdiskabende formater, som du kan komme i gang med i morgen uden den store forberedelse og det dyre udstyr.

Dokumentér

Er du altid kreativ på kommando? Nej, vel?
Giv dit publikum indsigt i det daglige liv i din virksomhed med behind-the-scenes videoindhold. Hvorfor? Fordi det er nemmere at dokumentere dagligdagen end konstant at være kreativ på kommando. Du kan fx vise dit kontor med en hurtig videotour, dagdagen og dine kollegaer. Det er ofte nemmere, at vise hvad I gør for jeres kunder eller vise processen, end at prøve at beskrive det med tekst. Foruden at skære ned på de detaljerede og teksttunge beskrivelser, skaber du en større identifikation med din målgruppe.

— Mens du gør det, kan du jo også dele ud af din know-how…

Del din know-how


Hvis du kan give løsningen i dag, kan du sandsynligvis også i morgen.

For at fastholde din målgruppe, er det en god ide at skabe informativt indhold. Gør du det med video med dig som afsender, opbygger du også tillid til dig og din virksomhed. Ofte er kunderne på udkig efter en hurtig know-how omkring en specifik problemstilling, hvor din viden, som du oplever som et simpelt tip, er guld værd for din potentielle kunde. Giver du dem det, vil de I givet fald henvise andre til dig, hvis ikke de ikke selv engang får brug for mere uddybende know-how.

Del dine kunders udsagn

Laver du nu også byens bedste pizza?

Ved at dele dine kunders oplevelser med deres egne ord skaber du tillid. Med andre ord: der er stor forskel på om du påstår, at du laver byens bedste pizza eller om din konkollega siger, at du laver byens bedste pizza. Kombiner dette med, at video er let spiseligt — så har du et stærkt redskab. Som et lille tip kan du eventuelt benytte brugervenlige applikationer som fx. Animoto og iMovie er det nemt at forvandle skrevet feedback til en hurtig og let animeret video, som forklarer hvorfor du er den rette leverandør for din målgruppe.

 

Jeg håber, at du fik en lille idé eller to, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på v@nvynvy.com med spørgsmål eller kommentarer.

Valdemar Shin, Creative Producer & Marlene Lauridsen, Creative Spark

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search